Direct contact 053-7676020|074-7676090

Fysio in Enschede

Jong, oud, al dan niet sporter, wat jouw fysieke klacht, ongemak of pijn ook is, van hoe ver jij ook komt en welke doelen jij je qua beweging ook stelt… Wij gaan er aan werken. Planmatig, doelgericht en gestructureerd.

En vooral samen. Samen met jou. Want bij ons is fysiotherapie samen werken. Samen werken aan jouw herstel. Samen werken naar wat jij wil bereiken, wat jij allemaal nog wil kunnen. Of steeds beter wil kunnen.

Daarvoor hebben wij alle denkbare fysiotherapeutische specialisaties in eigen huis waaronder sportfysio, manueel therapie echografie en dry needling. Een eigen huis verdeeld over vijf prachtige locaties waaronder in Enschede. Daarnaast werken wij ook nog eens nauw samen met tal van aangrenzende medische en paramedische specialisten.

Dat alles met altijd die ene o zo duidelijke stip aan de horizon: jouw optimaal functioneren. Wij werken samen met medisch specialisten, sportartsen, huisartsen, bedrijfsartsen, sportpodoloog, psycholoog, maatschappelijk werk, een diëtist en een sportdiëtist. Details vindt u op onze partners pagina. Wij participeren daarnaast in het Schoudernetwerk Twente, Rugnetwerk Twente, Heupnetwerk Twente en het Knienetwerk Twente.

De fysiotherapeuten zijn werkzaam op de verschillende locaties in Enschede zodat we altijd dichtbij en toegankelijk zijn voor iedereen. Met 2 mooie locatie in het centrum in Enschede, Saxion Hogeschool en in the performance factory bij Training Center Twente. Daarnaast 2 locaties op de Universiteit Twente, in het sportcentrum van de Universiteit en in het bedrijfsverzamelgebouw The Gallery.

Enschede Fysio