Werken aan Topvorm

De werkdruk en de eisen die de maatschappij ons stelt worden steeds groter. Het is niet voor niets dat het percentage mensen met burn-out stijgt (13% van de werkende bevolking is emotioneel uitgeput, in het onderwijs is dat het hoogst: 19%) en dat mensen ook op jongere leeftijd een burn-out krijgen (RIVM).

Het is belangrijk om in vorm te blijven en dan wordt bedoeld lichamelijk en mentaal gezond. Een lunchwandeling is een goed voorbeeld; je komt aan je dagelijkse beweging en aan je vitamine D. Dit is goed voor een sterk bewegingsstelsel, onze weerstand en de stemming.

Voldoe jij aan de Nederlandse Norm Gezond Bewegen?  Hoe blijf je in conditie en hoe is de balans tussen werk en privé? Of heb je werkgerelateerde klachten zoals RSI? Welk stresstype ben je? In de workshop “Werken aan Topvorm” worden deze vragen beantwoord en krijg je  praktische tips en oefeningen om gezond te leven en gezond te denken. Er wordt gebruik gemaakt van lichaamsbewustwording en mindfulness.

Opgeven kan via liesbeth@topvormtwente.nl De groepsgrootte  bestaat maximaal uit 8 personen.
Voor vragen over de kosten neem contact op met Liesbeth van Meurs. Voor de medewerkers van de UT zijn er afspraken met HR om deze cursus te volgen. Informeer hierover bij HR of bij de praktijk.